WERKWIJZE

Sommige autoradio's hebben alle opties die u en de installateur nodig hebben. Andere auto's hebben zeer complexe vanaf fabriek ingebouwde radio-systemen die u niet zomaar kunt vervangen. Hoe dan ook, er kan altijd een geweldig audio-systeem aan uw voertuig worden toegevoegd. Vaak zijn er voor het laatste speciale 'Interfaces' welke het mogelijk maken om van alles aan uw systeem toe te voegen en de opties zoals stuurwiel bediening te behouden. Voor alle andere installaties zijn er Digital Sound Processors beschikbaar om een geweldige audio installatie helemaal af te maken! 

Wat zijn uw wensen?
- Alleen een nieuwe radio?
- Radio, nieuwe speakers en een subwoofer?
- Nieuwe speakers en een versterker?
- Compleet nieuw audiosysteem op uw bestaande radio?

De eerste stap is het maken van een goed plan! 

Wilt u alleen een nieuwe radio met daarop bijvoorbeeld Bluetooth, maar wilt u ook uw stuurwiel bediening behouden? Geen probleem! 9 van de 10 radio's staan dit toe door middel van een 'Interface' welke is afgestemd op uw voertuig. Door uw voertuig te bestuderen, komen we al snel op de juiste oplossing. Om de gehele installatie af te maken, komt er nog een inbouwframe bij zodat uw nieuwe radio op de juiste manier in het dashboard geplaatst wordt.

Voor het inbouwen van uw nieuwe speakers zijn er zogeheten Speaker-ringen. Deze zijn op maat gemaakt voor uw auto waardoor de nieuwe speakers 100% in uw auto passen. Of dit nou in de deuren zijn, of in de hoedenplank. Voor al uw wensen is er altijd een passende oplossing.

Heeft u ook de keuze gemaakt om versterkers en/of DSP's er bij te nemen? Deze worden, mits mogelijk, weggewerkt in uw kofferbak. Vaak zit er achter de bekleding genoeg ruimte om een versterker te verbergen. Zodoende ziet u ook geen kabels in de kofferbak en blijft er ook nog wat ruimte over. Uiteraard is het ook mogelijk om de versterkers in het zicht te hebben. Hier wordt dan een Amp-Plank voor gebouwd door middel van ABS Plastic, welke kan worden aangekleed met een stof zodat ook deze er als kwaliteit uitziet. 

Wij Gaan Voor 100% Tevredenheidsgarantie!


Als alles klaar is, wordt uw nieuwe systeem tot in de puntjes afgesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Crossovers, Gains, Equalizers, Time Alignment en ga zo maar door. Uiteindelijk zult u plaatsnemen in de auto en wordt het geluidskwaliteit afgestemd naar uw wensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak als het gaat om geluid en muziek genre, dus RP AudioSystems stopt niet totdat u 100% tevreden bent met uw nieuwe installatie!

Heeft u per ongeluk uw nieuwe radio gereset naar fabrieksinstellingen?! Geen probleem! Uw instellingen zijn altijd terug te zetten door middel van het geheugen op uw nieuwe radio. Heeft de nieuwe radio geen Memory? Ook geen probleem! Alles wordt ook nog eens bijgehouden in een PDF bestand welke u in de mail krijgt!
E-mailen
Bellen
Info
Instagram